Hopp til hovedinnhold

Slik bestiller du


Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem. Da skriver du IMPLANTATKLINIKKEN navnet ditt fødselsdatoen din og grad av hast og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: IMPLANTATKLINIKKEN Ola Hansen 0405190 ønsker time gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr. 6.- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.


Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring eller mail oss eller send IMPLANTATKLINIKKEN navnet ditt og fødselsdato med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.
Uteblivelse og ubenyttet time koster NOK 900/60min.


Ulykker

Kontakt oss så fort som mulig og vi vil gjøre vårt beste for deg.
Det offentlige vil dekke en del av kostnadene og det vil være en egenandel for deg ved ulykker der tenner og munn er skadet.


Akutt behandling

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg. Du må kontakte oss så tidlig på dagen som mulig. Tannlegen har begrenset klinisk tjeneste og er ikke alltid tilstede. Tannlegevakta ved UNN har åpent i helgene for akutt hjelp.


Yrkeskader- Behandlinger som dekkes av forsikringsselskap eller det offentlige(NAVetc.)

Du bestiller time hos oss og oppgir hva du ønsker, Ved yrkesskede må du få arbeidsgiver til å rapportere inn skaden til NAV. Når den er godkjent der vil du få dekning fra det offentlige. Det kan være et mellomlegg mellom dette og vårt honorar. Dette vil kunne dekkes av arbeidsgivers forsikringsselskap. Du må medbringe opplysninger om dette til oss.
Inntil skaden er godkjent vil det være en egenandel som må dekkes. Den vil NAV/Helsedir. tilbakebetale når saken er godkjent. Du vil da få dekket behandlingen av skaden videre i livet.

NAV/Helsedir. yter støtte ved en rekke behandlinger. Dette er ved kirurgisk behandling og ved behandling av tannkjøttsykdommer. Videre kan det ytes støtte ved alvorlig tannslittasje samt ved munntørrhet. Det kreves at du følger opp og behandlingen og i en del tilfeller kreves en observasjonsperiode på 1 år.Vi har direkte oppgjør slik at du kun betaler en egenandel. Vi forsøker å holde egenandelen som er angitt som minimumsandel men i enkelte tilfeller kan den være høyere. Vi utfører IKKE implantater for trygdens regning.


Kontroller -faste undersøkelse

Vi anbefaler dette og vi kan registrere deg for innkallinger. Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med en faktura hvis du ikke møter opp til timen.


Nye pasienter

Vi tar imot nye pasienter og vi anbefaler at man har en etablert kontakt med tannlege. Har du referanser fra pasienter som går hos oss er det fint. Vi kan dessverre ikke prioritere pasienter som kun ønkser engangsbehandling hos oss. Vi ønsker å følge våre pasienter slik a t vi kan gjøre vårt beste på lang sikt . Pasienter med langt pasientforhold vil prioriteres.


Bestill time via SMS:

Send til 2097:

IMPLANTATKLINIKK fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

F.eks: IMPLANTATKLINIKK 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer